Lediga jobb

Teknisk säljare

Till Olsson & Ekberg AB i Osby söker vi nu en teknisk säljare som kan stärka upp säljteamet med sina kunskaper inom industri- & lastbilslackering och har ett genuint intresse för goda kundrelationer.  Du kommer att vara en oerhört viktig länk mellan kunderna och verksamheten där du bearbetar och besöker både befintliga och nya kunder inom lackeringsbranschen. Du säljer genom din tekniska kompetens där du hjälper kunden med problemlösning, hittar enklare och effektivare tillvägagångssätt som underlättar kundens arbete. Du demonstrerar och utbildar i hur produkter på bästa sätt kan användas och hjälper sedan till med implementering av dessa.

För att trivas i denna roll söker vi dig som trivs med kundkontakt och problemlösning. Du är inte rädd för att ta egna initiativ, tar hellre ett för mycket än inget alls. Som person är du ödmjuk och inlyssnande, både i ditt sätt att vara som kollega och i ditt sätt att skapa goda kundrelationer. Vidare är du självgående i ditt sätt att arbeta och planerar självständigt din tid.

För att vara aktuell för denna tjänst krävs det att du har erfarenhet av lackering sedan tidigare, antingen för industri eller för lastvagn. Du kan själv ha arbetat som lackerare och därmed ha god teknisk kompetens om de produkter och verktyg som används. Du har också en väldigt god förståelse för branschen. Du får gärna ha arbetat med försäljning tidigare men detta är inget krav, det viktigaste är din vilja och inställning till ditt uppdrag. Datorn är en del av din vardag och ett arbetsredskap som du använder utan problem.

Kunderna finns till största del i Skåne, Blekinge, Halland och Småland och vi söker dig som bor inom detta geografiska område. Du utgår från hemmet och behöver vara beredd på att resor och övernattningar är en del av din arbetsvecka.

Är du den vi söker? Intresserad?
Vi ser mycket framemot din ansökan så tveka inte att skicka in ett personligt brev och ditt CV till oss.
Sänd in din ansökan via mail till  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Kontakta OEAB

Telefon: 0479-165 65
E-post: order@oeab.se
Leveransadress:
Svetsvägen 3, 283 43 Osby
Postadress:
Box 15, 283 21 Osby