Lackering av personbilar

Från exklusiva sportbilar till trygga trotjänare för den breda massan – gemensamt är att lacken skall vara lättarbetad, snygg, prisvärd och tålig. Vi levererar till Sveriges mest exklusiva sportvagnstillverkare Koenigsegg men också till Atracco (f.d. Folksam Auto) som hanterar lackering av alla typer av bilar, när olyckan varit framme.

Atracco och Koenigsegg

Man kan tycka att bilarna som hamnar hos Atracco (f.d. Folksam Auto) inte kan ha särskilt mycket gemensamt med de exklusiva fartvidunder som Koenigsegg tillverkar. Men för dem båda gäller att lackeringsarbetena skall anpassas efter kundens önskemål och krav. Vi kan med hjälp av vårt kunnande och breda sortiment ge rätt service till en mycket varierad kundgrupp.

Osby Billack

I vår lilla by med endast ca 9000 invånare finns en stor billackering som heter Osby Billack och som namnet antyder lackerar dom mestadels bilar. Ford, BMW o SAAB är dom stora märkena och man använder sig till 100% av PPG som lackleverantör. I nuläget är styrkan 9 personer men stora planer på utvidgning finns. www.osbybillack.se

  • PPG
  • Spies Hecker

Kontakta OEAB

Telefon: 0479-165 65
E-post: order@oeab.se
Leveransadress:
Svetsvägen 3, 283 43 Osby
Postadress:
Box 15, 283 21 Osby