Vi stödjer UNHCR i Ukraina

Olsson & Ekberg har gett en gåva till UNHCR och deras arbete i krigsdrabbade Ukraina.
Alla bidrag räknas så har du själv tänkt tanken med att vilja skänka en slant så tryck på någon av länkarna nedan så kommer du direkt till UNHCRs gåvosida.


Continue Reading

PPG erbjuder onlinekurser

Uppdatera dina kunskaper hemifrån! Uppdatera dina kunskaper med onlinekurser från PPG. Det finns många olika kurser förberedda, klicka på knappen nedan för att se alla. Är du intresserad av ett ämne som inte finns med på listan kan du meddela PPG detta då de även erbjuder skräddarsydda kurser!

Continue Reading

Nytt baslackskit från Selemix metallic

Selemix har tagit fram ett baslackskit bestående av ett baslacksbindemedel, fem Selemix-pigment, en flopjusterare och en särskild förtunning som ökar kapaciteten hos Selemix produktsortiment att återge metallisk effektkulör och i synnerhet ”RAL metalliceffekt-solfjäder E4” i baslacksteknik. Kombinationen av de pigment som lanseras nu och de som finns i Selemix-systemet plus baslacksbindemedlet och flopjusteraren ger en förbättrad kulörkapacitet med en utmärkt aluminiumkontroll. Med baslacksbindemedlet 7-540 i kombination med Selemix klarlacker visar vi här nedan några exempel på användbara segement:

Continue Reading

Phone: +46 479-165 65
E-mail: order@oeab.se
Delivery Address:
Svetsvägen 3, 283 43 Osby, Sweden
Postal Address:
Box 15, 283 21 Osby, Sweden