3M Performance Spray Gun

Lär känna topp 4-fördelarna med 3M ™
Performance Spray Gun:

Precisionsprestanda

Hemligheten ligger i vår avancerade utbytbara munstycke teknik. I sex olika storlekar från 1,2 till 2,0 är varje automatiseringshuvud optimerat för jämn finfördelning och överlägsen överföringseffektivitet - genom ett komplett utbud av högpresterande våtlacker för personbilar, lastvagnar och industri. Sprutgrunder, lösningsmedels- eller vattenbaserade bas färger, metallic, pärl och klarlack med samma höga prestanda som du förväntar dig av din bästa sprutpistol. Och varje gång du byter ut det utbytbara munstycket mot ett nytt kan du förvänta dig en ny sprayprestanda.

Snabbare cykeltider

Ingen mer färg som täcker inre komponenter, inget mer lösningsmedel som bryter ner eller dränker sprutpistolen, ingen mer korskontaminering som riskerar ditt jobb.

Rengör på några sekunder

Med utbytbara 3M ™ Performance Gravity HVLP Atomizing Heads som snabbt kan bytas, är sanering snabb. Vrid helt enkelt låskragen, ta bort spruthuvudet och torka av nålen. Byt med ett nytt munstycke så är du redo att spraya ditt nästa jobb.

Lättaste i världen

Upp till 50% lättare än konventionella sprutpistoler i metall blev den avancerade slagfasta, rostfria förstärkta kompositkroppen optimerad av kinesiolog för bättre komfort. Det är en skillnad du kommer att se och känna - både i din hand och i kvaliteten och effektiviteten på dina jobb.

Phone: +46 479-165 65
E-mail: order@oeab.se
Delivery Address:
Svetsvägen 3, 283 43 Osby, Sweden
Postal Address:
Box 15, 283 21 Osby, Sweden