Välkommen till framtiden inom industrimålning!

Hos oss erbjuder vi det bästa ur två världar:
miljövänliga färger och prestanda i världsklass.

Med våra 1-komponents och 2-komponents vattenbaserade
färger har vi lösningen för alla dina industrimålningsbehov. 
Varför välja våra vattenbaserade färger för industrimålning?

Image

Miljövänliga: Vi sätter miljön främst. Våra 1-komponents färger är isocyanatfria, vilket innebär att du kan måla med förtroende utan att utsätta dig för skadliga ämnen eller riskera att skada vår planet. Du behöver inte kompromissa med din hälsa eller naturen.
 
Exceptionell Prestanda: Vår 2-komponents direkt-till-metall (DTM) färg är ett mästerverk i sig självt. Den klarar C5 Medium på 120 my torr med bara en produkt, vilket innebär att du kan uppnå enastående korrosionsskydd och ytskydd med en enkel applicering.
 
Mångsidighet: Oavsett om du arbetar med stålkonstruktioner, maskiner eller andra metallmaterial, har vi den perfekta färglösningen för dig. Vårt breda utbud av färger och teknologier kan anpassas efter dina specifika behov.
 
Enkelt och snabbt: Vi förstår att tid är pengar i industrin. Våra färger är utformade för att vara lätta att applicera och ge snabba resultat, vilket sparar dig tid och ökar din produktivitet.

Låt dina projekt glänsa med våra vattenbaserade färger för industrimålning.
 
Med våra vattenbaserade färger kan du inte bara uppnå högkvalitativt resultat utan också vara en del av en miljövänlig framtid. Släpp de gamla, skadliga metoderna och omfamna de nya möjligheterna med våra färger.
 
Kontakta oss idag för att lära dig mer om våra produkter och hur de kan förbättra dina industrimålningprojekt. Tillsammans kan vi göra en positiv inverkan på både din verksamhet och vår värld.

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.